Select Page

O nama

Kvaliteta na koju možete računati.

Tko smo mi?

Berliner je vaš pouzdan partner u svakodnevnom životu, nudeći širok spektar proizvoda od kuhinjskih i kućanskih potrepština do osobne higijene, igračaka i mnogih drugih.
Naš cilj je obogatiti vaše svakodnevne aktivnosti kroz visokokvalitetne proizvode koji čine vaše domove i uredske prostore funkcionalnim i ugodnijim.
Snažno smo posvećeni inovacijama i dizajnu, te kroz naše vlastite brendove, poput “Flame” za roštiljanje i “Winterra” za božićne ukrase, garantiramo vrhunsku kvalitetu i pristupačne cijene.

O tvrtci

Saznajte više o Berlineru

Misija

Naša je misija omogućiti pristup inovativnim i kvalitetnim proizvodima po pristupačnim cijenama. Neprestano radimo na proširenju naše ponude, uvodeći nove proizvode koji ne samo da zadovoljavaju osnovne potrebe naših kupaca, već i podižu kvalitetu njihovog života.

Vizija

Težimo biti prepoznati kao lider u industriji potrošačkih dobara, čiji su proizvodi pojam za pouzdanost i zadovoljstvo kupaca. Vizionarski pristup i neprekidna posvećenost poboljšanjima, Berliner čini nezobilazni izbor za svakog kupca u potrazi za kvalitetom i inovacijama.

Tradicija već 30+ godina

Osnovan 1989., Berliner njeguje tradiciju kvalitete i inovacija.

Preko 50+ Zaposlenih

S više od 50 zaposlenih, pružamo vam vrhunsku uslugu.

Preko 4000 m2

Berliner ima preko 4000 m2 skladišnog i uredskog prostora.

Preko 5000+ proizvoda

S više od 5000 proizvoda, sigurno imamo nešto za vas.

Naši Brendovi

Su brendovi kojima vjerujete…